• 1396/04/25 - 09:58
  • - تعداد بازدید: 1250
  • - تعداد بازدیدکننده: 180
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
شهردار ناحیه ویژه منطقه 3 بندرعباس خبر داد

تعلل در واگذاری مسکن مهر به شهرداری ، تضییع حقوق ساکنان

مسکن نشینان مهر ، کم مهری می بینند و صدایشان راه به جایی نمی برد ، آیا خدماتی که در شهرک پیامبر اعظم (ص) ارائه می شود،در شان ساکنان می باشد ؟! تا چه زمانی مردم این منطقه باید صبوری کنند و از سطح خدمات دهی پایین شهری که در مسکن مهر بندرعباس که قطب اقتصادی کشور می باشد بهره ببرند ؟ طرح مسکن مهر که امیدی برای اقشار کم‌درآمد جامعه بود و اکنون این مسکن ها تحویل شهروندان شده است، منتها سطح رضایت مندی مردم از ساخت و ساز در این شهرک تا چه حد بالاست و آیا در حال حاضر با توجه به اینکه 85 هزار نفر درآنجا ساکن هستند خدمات دهی ارگان های مختلف که از ابتدایی ترین حقوق شهروندی است در آنجا رعایت می شود یا نه ...؟!


طرح مسکن مهر سبب می‌شود تا اعتماد به دولت بیشتر شود و جدای از آن هم، اقشار کم‌درآمد جامعه را صاحب سرپناه می‌سازد و اما آیا این سطح خدمات دهی به این قشر زحمتکش در شان و منزلت دولت خدمتگذار می باشد ؟!
شهردار ناحیه ویژه منطقه 3 بندرعباس درگفتگویی اختصاصی به "دریا" گفت : در سال 94 اداره مسکن و شهرسازی ارائه بخشی از خدمات را در شهرک پیامبر اعظم (ص) به ازای پرداخت هزینه زمین به شهرداری واگذار کرد و با وجود ارائه خدمات با تعویض مدیریت مسکن و شهرسازی توافقنامه فی مابین منتفی شد و شهرداری هم خدمات را در آن منطقه قطع کرد .
شکوفه شهابی پور با بیان اینکه شهرداری بندرعباس درآن مقطع حدود 6 میلیارد تومان هزینه کرد ، اظهار داشت : متولی مسکن مهر ، اداره مسکن و شهرسازی می باشد و آماده سازی ، زیرسازی و ایجاد تاسیسات شهری به عهده آن می باشد و در حال حاضر هم نواقص بسیار وجود دارد که بر خدمات دهی سازی ارگانها تاثیر می گذارد .
به گفته وی ، اگرچه شهرداری شهرک مسکن مهر را رسما از مسکن وشهرسازی تحویل نگرفته است ؛منتها خدمات دهی در این منطقه را تعطیل نکرده است . معابر وضعیت مطلوبی ندارند و یکی از مشکلات اصلی در این شهرک عدم جداره سازی ها می باشد .
این مسوول تصریح کرد : به خاطر توپوگرافی زمین و پستی و بلندی بسیار در این منطقه ، جداره ها نیاز به تثبیت دارند که اگر این امر انجام نشود ،بسیار خطرناک می باشد و با یک بارندگی و یا در شرایط عادی جداره ها شسته می شوند و به پایین روانه می شوند .
شهردار ناحیه ویژه منطقه 3 بندرعباس تاکید کرد : علی رغم اینکه همچنان شهرک پیامبر اعظم (ص) به شهرداری واگذار نشده است ، شهرداری ناحیه ویژه منطقه 3 ، جمع آوری پسماند به صورت روزانه را در این محدوده انجام می دهد و همچنین تفکیک پسماند را نیز به شهروندان آموزش می دهد؛ اگرچه خلا آموزشی و عدم همکاری شهروندان نیز وجود دارد .
وی ادامه داد : با تعداد 2 دستگاه ماشین به صورت روزانه 30 تن زباله از سطح شهرک پیامبر اعظم (ص) جمع آوری می شود و بدلیل اینکه معابر این منطقه هنوز آماده نمی باشند ؛امکان جاروب زدن به هیچ وجه وجود ندارد و فقط جمع آوری زباله از مجتمع ها انجام می شود و تهیه مخازن زباله به عهده مجتمع و شهروندان می باشد .
شهابی پور در ادامه در خصوص ایجاد فضای سبز دراین منطقه افزود : درختکاری در خیابانها و معابر نیز در حال انجام می باشد و اگر مجتمع ها داوطلب کاشت درخت باشند ؛نهال را دراختیارشان می گذاریم و آموزش لازم را هم به آنها خواهیم داد.
به گفته وی علایم راهنمایی ، ترافیک و نامگذاری معابر به صورت موردی نصب شده است و معابر تماما نامگذاری شده است و تابلوهای آن در معبرهای که آماده هستند نصب شده است .
وی بیان داشت : شبکه دفع آب های سطحی هر چه سریعتر بایستی توسط اداره راه و شهرسازی در این شهرک اقدام شود ، چرا که در صورت بارندگی خطرات زیادی را دراین منطقه در بر خواهد داشت و معضل بزرگی که شهروندان با آن مواجه هستند این است که با اولین بارندگی آب در خیابانها جمع می شود و این امر عدم اجرای تعهداتی که در قالب آماده سازی و ایجاد زیرساختهای شهری در شهرک پیامبر اعظم می باشد را نشان می دهد .
وی تصرح کرد : نزدیک به 85 هزار نفر بر حسب واحدهای آماده در شهرک پیامبر اعظم (ص) ساکن می باشند که البته ارائه خدمات شهری حق شهروندی آنها می باشد ؛ولی تا زمانی که شهرک پیامبر اعظم (ص) توسط مسکن و شهرسازی تحویل شهرداری نشود در ارائه این خدمات شهری مسلما تعلل خواهد شد .
شهردار ناحیه ویژه منطقه 3 بندرعباس افزود : عدم روشنایی در بعضی معابر باعث ایجاد ترافیک شده است و مشکلاتی را برای ساکنین ایجاد کرده است و نیازمند این است که دستگاه متولی هر چه سریعتر این مشکل زیربنایی را مرتفع نماید .
شکوفه شهابی پور خاطرنشان ساخت : در حال حاضر این شهرک دارای 2 بوستان و فضای سبز شهری می باشد و یک ایستگاه آتش نشانی در این منطقه در حال خدمت رسانی می باشد و 4 محله را در شهرک جانمایی کردیم .


وی بیان داشت : نداشتن درپوش منحول فاضلاب مشکلات عدیده ای را برای ساکنین ایجاد کرده است و باید اداره مسکن وشهر سازی و شرکت آب و فاضلاب این موارد را هر چه سریعتر مرتفع نمایند .
به گفته وی ، تعهدات راه و شهرسازی در قبال این شهرک انجام نشده است و تعلل در انجام این تعهدات وتاخیر در واگذاری به شهرداری فقط برای ساکنین مشکلاتی را ایجاد کرده است و ایجاد و اصلاح معابر و پیاده روها ، شبکه دفع آب های سطحی ، تثبیت جداره های خاکی در توپوگرافی زمین و تحویل زمین های خدماتی به شهرداری جهت ایجاد فضای سبز ، مراکز درمانی و آموزش ) از وظایف اداره مسکن و شهرسازی می باشد .
وی افزود : شهرک پیامبر اعظم (ص) با پیش بینی جمعیت 100 هزار نفر، بعد از شهر بندرعباس و میناب، در رده سوم از لحاظ جمعیتی قرار می گیرد که نیازمند برنامه ریزی اصولی و همت ویژه تمام نهادها برای آبادی هرچه سریعتر آن خواهیم بود .
وی با بیان اینکه اگر فرهنگ سازی در این منطقه انجام نشود در آینده مشکلات عدیده ای به وجود می آید ، اظهار داشت : عدم آشنایی با فرهنگ آپارتمان نشینی و وجود خرده فرهنگ های بسیار در شهرک پیامبر اعظم (ص) قطعا مشکلاتی را در آینده ایجاد خواهد کرد که نیازمند این است که اقدامات فرهنگی و اجتماعی در این منطقه انجام شود تا این تهدیدها به فرصت مبدل شوند .
وی افزود : شهرداری در حال حاضر فراتر از تعهداتش کار می کند و اگر زمانی اداره مسکن و شهرسازی ، شهرک را به شهرداری تحویل دهد قطعا خدمات بهتری به شهروندان مسکن مهر ارائه خواهد شد .
شهردار ناحیه ویژه منطقه 3 بندرعباس در خاتمه خاطرنشان ساخت: مردمی که ساکن این شهرک هستند به زحمت سرپناهی تهیه کردند و احساس می کنم حق شان بیشتر از این است که از خدمات شهری بهره ببرند و با ادامه این روال و تعلل در واگذاری شهرک به شهرداری ،حق شهروندی تضییع می شود و امیدوارم انشالله شهرکی بسازیم که در خور نام پیامبر عظیم الشان (ص) باشد .
  • گروه خبری : news4
  • کد خبر : 4186
کلمات کلیدی

تصاویر

IMG_26255_copy.jpg

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید